Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Το κίνημα δεν πληρώνω παίρνει την εκδίκησή του


Αυξήσεις έρχονται στα ήδη πανάκριβα εισιτήρια  και έτσι από 1,40 πάει στο 1,75 ενώ αντίστοιχα και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν την αύξηση του 25% που απαιτεί το μνημόνιο.Το κίνημα “Δεν πληρώνω” παίρνει την εκδίκησή του· όχι από το κράτος και τους εργολάβους αλλά από όλους όσους δεν συμμετείχαν σε αυτό

δείχνοντας με τον πιο κατανοητό τρόπο ότι οι κότες τελικά δεν περνάνε τον δρόμο - γι αυτό εξάλλου όταν μία το επιχειρήσει γίνεται αντικείμενο φιλοσοφικής συζήτησης.
Σύντομα και άλλα κινήματα όπως αυτό των αγανακτισμένων θα πάρει και αυτό με σειρά του το αίμα του πίσω από όλους αυτούς που του γύρισαν την πλάτη και την τοποθέτησαν  στον αναπαυτικό καναπέ τους.
Η μνήμη από τις συλλογικές  προσπάθειες κάποιων ανθρώπων  θα είναι πάντα εκεί υπενθυμίζοντάς μας το τι κάναμε εμείς εκείνη την στιγμή. Μπορεί να μη θυμόμαστε τι κάναμε χθες αλλά θυμόμαστε τι κάναμε στις 29 Ιουνίου είτε ήμασταν στο Σύνταγμα είτε στον καναπέ μας βλέποντας τις ειδήσεις. 
Το κίνημα “Πληρώνω” και το κίνημα “Δεν συμμετέχω” κέρδισε και  ελπίζω οι συμμετέχοντες σε αυτά να είναι χαρούμενοι και πάνω απ όλα δικαιωμένοι για την επιλογή τους.
Για σχολιασμό αντιρρήσεις και παπαρολογία με βρίσκεις εδώ
@Tattookolou (twitter)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...